Minä olen vähän tämmönen omaksi iloksi leipoja joten taas omaksi ja perheeni iloksi väsäsin jätskikakun.Tämä on aikaa vievä ja jos tulee vieraita kannattaa tehä jo edellisenä päivänä.Tämän idean löysin á la Marielta .

 

 

2pakettia vanilijajäätelöä

1 paketti suklaajäätelöä

kinuskikastiletta

suolapähkinöitä

 

Valitse syvä pyöreäpohjainen kulho.Ota toinen vanilijajäätelö paketti sulamaan.Kun se on muovailtavissa kumoa se kulhoon.Muotoile jäätelöstä reunoille ja pohjaan tasapaksu kerros siten että keskelle jää kuoppa.Laita pariksi tunniksi pakstimeen.

Toista tämä sama suklaajäätelöllä.Kuoppa jää luonnollisesti pienemmäksi.

Viimeisenä laita eri kulhoon puoli pakettia vanilijajäätelöä,maun mukaan kinuskikstiketta ja suolapähkinöitä.Täytä suklaajäätelöön jättämäsi kuoppa tällä.Laita pakstimeen jähmettymään.

Voit tehdä keksi -tai kakkupohjan jäätelön pohjaksi.Tuossa kakussa on domino kekseistä pohja.ei tullut kovin hyvä.Digestive keksipohja varmaan olis paras.

Kun kakku on jähmettyny Kumoa se tarjoilulautaselle ja peitä märällä keittiöpyyhkeellä.Älä ole liian hätäinen anna pinnan rauhassa sulaa niin kakku kyllä tulee ulos.Voit hiukan reunoista avittaa.

Koristele.