Omaksi ja vanhempien iloksi väsätty digestivekakku!

POHJA:

200 g      digestive keksejä
100 g      margariinia/voita

PÄÄLLE:

4 dl      vanilijajogurttia
1 dl      sokeria
2 dl      kermaa (flora vispi)
1 tl      vanilia sokeria
2-3      pätkistä
5         liivatelehteä

Murusta keksit ja sulata voi.Sekoita keskenään ja painele irtopohja vuoan pohjalle tiukasi levyksi.Nosta jäähtymään.

sSekoita jogurtti ja sokeri ja lisää ne vatkattuun kermaan.Lopuksi lisää raastettu suklaa joukkoon.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.Kiehauta pieni määrä vettä.Purista liivatelehdistä enimmät vedet pois ja lisää ne kuumaan veteen.Lisää liivate norona kermaseokseen, vatkaten samalla voimakkaasti, niin että liivate sekoittuu tasaisesti.
Kaada kermaseos jähmettyneen pohjan päälle ja nosta jäähtymään.Jääkaapissa n.2-3h pakastimessa puoli-1h.

Koristeena suklaaraastetta ja pätkiksenpaloja.