Tässä olis taasen tällainen kokeilukakku :) Oli monta asiaa joita halusin testata joten parit syntymäpäivät antoivat siihen oivan mahdollisuuden.Monessa blogissa olen törmännyt kick-patukoista tehtyihin kinuskeihin,koristeisiin ynnä muihin.Ajattelin kokeilla kakun päälle laksritsi-kinuskia,mutta kuinkas kävikään!Huomasin valmistusta aloittaessani että kerman täytyy olla kuohukermaa ei flora vispiä!! no mä vaihdan mä vaihdan.....Muovasin siis kick patukoista pallon jonka kaulitsin kakun päälle levyksi.Idea ei toiminut kovin hyvin,sillä joko levyn olisi pitänyt olla paaaljon ohuempi tai jotain muuta mutta levy ei kovin hyvin leikkaantunut.Ollaanmpa ensi kerralla viisaampia.

Täytteeksi kokeilin ensimmäistä kertaa jotain muuta kuin mansikka-kerma-banaania.Päädyin yhdistelemään lakrtisi päälliseen suklaata ja täytteeksi tuli siis kerma-suklaa-tuorejuustotäyte.Mielestäni se onnistui ihan hyvin.Pysyi kuosissaan ja oli maultaan oikein hyvää.

Tämä oli melkoinen epäonnen kakku muutenkin.Pohja jäi liian matalaksi joten välejä tuli vain yksi.Päällisestä ei sen enempää.

Rakas aviosiippani totesikin että moni kakku päältä kaunis :) No iso kiitos siitä :D

 

Pohjana 4:n munan sokerikakkupohja.

Päällä 12:sta kickpatukasta muovailtu levy.

 

Suklaatäyte:

2,5 dl flora vispiä

100 g vanilijatuorejuustoa

130 g maitosuklaata

 

Vatkaa kerma vaahdoksi.Lisää kermaan tuorejuusto.Sulata suklaa ja lisää vaahdon joukkoon.

Täyte on mitoitettu täytekakun yhteen väliin.

 

 

Spritsaukset tehty suoraan kakun päälle valkosuklaalla.

 

 

Pursotukset flora vispiä ja tuorejuustolla ja sokerilla höystettynä.

Lehdet tehty tummasta suklaasta.

 

 

                 

         ONNITTELUT VIELÄ SANKAREILLE!!! <3