Kermakakku valkosuklaalla

Pikkuprinsessa tykkää ehdottomasti Hello-Kittystä,joten vaihtoehdot olivat siinä aiheen suhteen.Makuasiatkin oli hyvin selvillä joten tehtävä oli aika helppo.Taiteilijan vapaus annettiin koristeluun ja lisämausteisiin ja lopputulos oli kuulemma hyvä.Maistoin sitä itsekin  syntymäpäiväkutsuilla,mutta huonona kermakakun ystävänä en oikein puolueetonta arvostelua osannut antaa.Pääasia että sankarille maistui <3

 

Pohjana neljän munan sokerikakkupohja:

4 munaa

2dl sokeria

2dl vehnäjahoja

1tl leivinjauhetta

Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota tarkasti.Laita uuni lämpenemään 200 asteesee.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon varovasti nostellen,mielellään siivilän läpi.

Paista n25 min tai kunnes reunat irtoavat vuoan reunoista.Kokeile hammastikulla kypsyys.

 

Täyte:

2 banaania

1/2prk mansikkahilloa

2,5 dl floravispiä

1/2-1 levy valkosuklaata (maun mukaan)

 

Vatkaa kerma.sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa varovasti.Kaada vähän jähtynyt sula suklaa kermavaahtoon voimakkaasti samalla vatkaten.

Jaa jäähtynyt kakkupohja 2 tai 3 osaan.Kostuta pohjalevy ja laita päälle murskattua banaania ja valkosuklaakermavaahtoa.

Laita keskimmäinen klakkulevy paikalleen ja kostuta.tähän väliin laita hilloa ja valkosuklaakermavaahtoa.jos sinun kakussasi on vain yksi väli käytä vähemmän aineita ja laita kaikki samaan väliin.

Laita päällimmäinen levy paikalleen.Tätä ei välttämättä tarvitse kostuttaa.

 

Koristelu:

Kakkukuva (Ullanunelma)

Sokerimassa kukat

1prk floravispiä( joskus riittää joskus ei.osta varmuudelta 2 prk.)

tummaa/maitosuklaata n.puolilevyä

Päällystä ensin kakun päälliosa ja reunat  lopulla täytteen valkosuklaakermavaahdolla.Laita kakkukuva kermavaahdon päälle varovasti sormanpäillä taputellen.Anna kuvan olla hetken aikaa "kostumassa" sillä kuvan reunat nousevat hetken kuluttua ylöspäin.Painele ne uudelleen tiiviisti kermaan kiinni.

Tämän jälkeen vatkaa kermavaahto ja ota siitä osa erilleen jonka maustat maito/tumallasuklaalla.(kuten täytteessäkin.)

Sitten Isolla tähtityllalla pursottaen ensin ruskeat raidat sitten valkeat raidat ja lopulta kakun päällisen reunus.Lopuksi asettele kukat haluamallesi paikalle.

               

 

                                                                   

 

        ONNEA VIELÄ RENJA <3