Tässä kyhäelmä.....innostuin tekemään perhekahvilaan jälkkärikakun.Yksi ystävistäni suosii sokeritonta hyvää joten käytin sitä mahd.vähän.Kakku onnistui ihan hyvin,kuorrutus ei.Pinnalla on mehu-liivateseos ja siihen päälle yritin kuorruttaa kaakaotomusokerista kuvioita.NO EIHÄN SE KOVETU koska pohja on kostea.....seuraavana päivänä kuviosta ei ollut tietoakaan mutta ensi kerralla ollaan viisaampia!!!:DD

pohja:

200g digestive keksejä

100g rasvaa

murskaa keksit,sulata rasva ja yhdistä.Taputtele tasaiseksi pohjaksi vuoan pohjalle.

täyte:

4 dl Banaani jogurttia

2,5 dl Flora vispiä

2 banaania

5 liivatelehteä

tilkka kahvia

10 hermasetas tablettia

Päälle:

1 prk mangososetta

kahden ananaspurkin mehut

vajaa tl vanilijasokeria

3 liivatelehteä

 

Vatkaa kerma vaahdoksi.Lisää jogurtti ja siivuta banaanit sekaan.Liuota hermesetastabletit tilkkaan kahvia ja lisää joukkoon.

Liota liivatteet kylmässä vedessä ja sulata pikkumäärässä kuumaa vettä.Jäähdyttele hetki ja lorota ohuena vanana vaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten.

Kaada vaahto pohjan päälle(laitan pohjan yleensä pakstimeen siksi aikaa kun teen täytteen niin ehtii hyvin jähmettyä)ja laita kakku pakastimeen n.tunniksi tai anna olla yön yli jääkaapissa.

Sekoita mangosose ja ananasmehuja kuumenna lientä kattilassa.kun seos kiehuu lisää liivatelehdet joukkoon.Jäähdyttele lientä hieman ja lisää kakun päälle lusikan kautta.

Koristele.